Woningontruiming

Binnen 1 dag het hele huis bezemschoon


 


Persoonlijke hulp bij ontruimen - omdat het soms moeilijk is om alleen te doen


Een huis ontruimen kan emotioneel zijn. Jij of een dierbare woont niet langer in het huis dat zo eigen was en nog steeds vol herinneringen is. En dan komen er opeens praktische vragen waar je eigenlijk niet op te wachten zit: Welke spullen uit het huis gaan naar de familie, wat is voor de kringloop en welke spullen zijn nog te mooi om weg te doen? Jij maakt de keuzes, maar wij kunnen - samen met een professionele ontruimer - helpen om deze lastige beslissingen te maken.

De ontruimer weet welke spullen nog waarde hebben en brengt deze spullen voor jou naar de Marktplaatshelper in jouw buurt. Wij gaan aan de slag om er voor te zorgen dat we een ander blij maken met de spullen die je zelf niet meer wilt, en jij verdient hier nog een
een mooi bedrag mee.

Alle spullen die je niet meer wilt en niet verkoopbaar zijn, zal de ontruimer voor je afvoeren. Als het huis leeg is, wordt het tapijt weggehaald, de gaatjes in de muur gevuld en wordt het hele huis aangeveegd. Zodat jij het huis - en hiermee een belangrijke periode in jouw leven - zo goed mogelijk kunt afsluiten.

 

 

                                   Landelijke samenwerking - wij werken samen met de specialist in woningontruimingen in NL


Wij werken op landelijk niveau samen met Woningontruiming Regionaal BV. Zij zijn specialist op het gebied van woningontruimingen en hebben meerdere vestigingen in Nederland. De klanten beoordelen de door hen uitgevoerde ontruimingen na honderden klantbeoordelingen met een gemiddelde van 9,6!
Zij weten daarnaast ook exact welke artikelen verkocht kunnen worden via MarktplaatsHelper, en brengen deze artikelen voor jou naar het dichtsbijzijnde MarktplaatsHelper filiaal.
Bel Woningontruiming Regionaal voor een afspraak en gratis offerte: 085-4014491

 

 Kosten van woningontruiming - Verdien een deel van de kosten terug door spullen te verkopen                              


Een woning ontruimen kost geld, maar het verkopen van spullen levert juist geld op. De prijzen voor een ontruiming hangen af van de grootte van de woning, maar je kunt rekening houden met een uurtarief vanaf € 45. Wil je een persoonlijke offerte? Neem dan contact met ons op.

 

Woning ontruimen