Vestiging: Haarlem

MarktplaatsHelper Haarlem heeft een oppervlakte van 800m2 met een groot aanbod van retro, vintage en antieke meubels. Er zijn ook vele woonaccessoires en andere unieke items te koop.

De winkel ligt aan de ring van Haarlem. Ideaal dus voor een korte - of langere - stop om even hier te shoppen!

Het aanbod wisselt snel en hierdoor zijn er wekelijks nieuwe, unieke items te vinden. Deze unieke items kunnen tegen betaling bezorgd worden door Keyzer Express. Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met Johnny Keyzer: 0630360214

Nathalie, de eigenaresse, heeft hiervoor onder andere bij het maandblad LINDA. gewerkt. Zij houdt van (interieur)styling en heeft gevoel voor het combineren van verschillende meubelstijlen. Daarnaast heeft zij ervaring als verkoper bij MarktplaatsHelper, omdat zij al enige maanden in het filiaal Wassenaar heeft gewerkt. MarktplaatsHelper Haarlem neemt helaas geen witgoed en bedden meer aan.

MarktplaatsHelper Haarlem werkt ook samen met woningontruimingen! Zij ruimen uw woning leeg op een effici├źnte, respectvolle manier en tegen concurrerende tarieven! Bent u ge├»nteresseerd in een offerte afspraak, neemt u dan contact met ons op.


Adres

Amsterdamsevaart 32
2032 EB Haarlem
Nederland

Openingstijden

Do & Vrij ;10.00-17.00 uur & Zat ;11.00-16.00 uur. Afwijkende openingstijden, zie de website

Hemelvaartsdag en vrijdag 31 mei gesloten! Zaterdag 01 juni staan wij weer tot u beschikking.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 023-7502738

E-mail adres: haarlem@marktplaatshelper.nl


Online shoppen?

Onze webshop: https://marktplaatshelper.nl/shop.php?wid=4
Marktplaats: https://www.marktplaats.nl/mymp/verkopen/index.html