Vestiging: Heteren

Marktplaatshelper Heteren doet zijn naam eer aan. Wij helpen u namelijk niet alleen aan de meest unieke, verrassende en mooiste vintage en design producten, bij ons treft u nog veel meer!

Onze loods van maar liefst 760 m2 is gevestigd op het industrieterrein in Heteren. Een ruim aanbod aan vintage, retro en moderne meubels, kunst, witgoed, vervoersmiddelen en unieke items. Heeft u zelf spullen die u graag zou willen verkopen? Dan kunt u bij ons terecht en vinden wij voor uw items een mooie plek in onze showroom. U kunt bij ons rekenen op een fijne en transparante samenwerking, met de garanties die Marktplaatshelper te bieden heeft. Of wilt u gewoon tijdelijk uw spullen veilig opgeslagen hebben? Wij bieden tijdelijke opslagruimte voor uw waar.

Aanhanger nodig? Wij verhuren zowel open als gesloten aanhangers. Daarnaast kunt u bij ons ook een autoambulance huren!

Vanaf oktober t/m december hebben we wel iets heel speciaals bij Marktplaatshelper Heteren. Op iedere donderdag, vrijdag en zaterdag bent u van harte welkom bij onze Kerstpakketten Show. Met een ruim aanbod aan heerlijke en luxueuze pakketten shopt u onder het genot van een lekker bakje koffie de mooiste kerstpakketten bij elkaar voor uw werknemers, collega's, vrienden of familie. Uiteraard helpen wij u ook graag met een op maat gemaakt pakket.

Wij heten u van harte welkom bij Marktplaatshelper Heteren!
Ton, Jeroen & Lars


Adres

Weerbroek 28
6666 MN Heteren
Nederland

Openingstijden

Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag: 10:00 - 17:00

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0682162205

E-mail adres: heteren@marktplaatshelper.nl


Online shoppen?

Onze webshop: https://marktplaatshelper.nl/shop.php?wid=17
Marktplaats: