Vestiging: Alkmaar

MarktplaatsHelper Alkmaar ligt gemakkelijk bereikbaar tussen de ring en het centrum van Alkmaar op een levendig bedrijventerrein met veel eigen parkeerruimte voor de deur. De mooie winkel heeft een oppervlak van 800 m2 en een gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod, van meubels, kunst, design en materialen voor de doe-het-zelver tot geupcyclede producten.

Hetty en Harry zijn de enthousiaste eigenaren van deze vestiging. Ze geven met hun winkel vorm aan duurzaamheid en deeleconomie. Harry zit het ondernemen in het bloed met 30 jaar ervaring als sociaal ondernemer. Hetty heeft de afgelopen 10 jaar als opleidingscoördinator in het MBO zorgonderwijs gewerkt en werkt soms nog een uurtje in het landelijk opleidingsbureau dat ze met vier collega’s heeft. Aan de telefoon en in de winkel kun je ook dochter Lea treffen.

MarktplaatsHelper Alkmaar kan tegen vergoeding spullen ophalen en brengen. Voor ontruimingen werken wij samen met het bedrijf 'De Nieuwe Huisuitruimer' van Sebastiaan van der Stoep, zie www.denieuwehuisuitruimer.nl.


Adres

Edisonweg 7E
1821 BN Alkmaar
Nederland

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag van 10:00-18:00, zaterdag van 10:00-17:00

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0657198630

E-mail adres: alkmaar@marktplaatshelper.nl


Online shoppen?

Onze webshop: https://marktplaatshelper.nl/shop.php?wid=15
Marktplaats: