Vestiging: Alkmaar

MarktplaatsHelper Alkmaar ligt gemakkelijk bereikbaar tussen de ring en het centrum van Alkmaar op een levendig bedrijventerrein met veel eigen parkeerruimte voor de deur. De mooie winkel heeft een oppervlak van 800 m2 en een gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod, van meubels, kunst, design en materialen voor de doe-het-zelver tot geupcyclede producten.

Hetty en Harry runnen deze vestiging. Ze geven met hun winkel vorm aan duurzaamheid en deeleconomie. Harry zit het ondernemen in het bloed met 30 jaar ervaring als sociaal ondernemer. Hetty is het ondernemen als dochter van aannemer Houtenbos uit Bergen ook met de paplepel ingegoten. Daarnaast stond ze aan de basis van opleidingsbedrijf Scillz, een coöperatie die ze met vier collega’s heeft. Aan de telefoon en in de winkel kun je ook Sebas (zie onder) of dochter Lea treffen.

MarktplaatsHelper Alkmaar kan tegen vergoeding spullen ophalen en brengen. Voor ontruimingen werken wij samen met het bedrijf 'De Nieuwe Huisuitruimer' van Sebastiaan van der Stoep, zie www.denieuwehuisuitruimer.nl.


Adres

Edisonweg 7E
1821 BN Alkmaar
Nederland

Openingstijden

woensdag t/m vrijdag van 10:00-18:00, zaterdag van 10:00-17:00

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0657198630

E-mail adres: alkmaar@marktplaatshelper.nl


Online shoppen?

Onze webshop: https://marktplaatshelper.nl/shop.php?wid=15
Marktplaats: