Start een eigen MarktplaatsHelper

Sluit je aan bij het MarktplaatsHelper team!

 


Past MarktplaatsHelper bij jou? Ontdek wat nodig is voor succes


MarktplaatsHelper - dat ben jij. Want je bepaalt zelf hoe je het gaat aanpakken binnen de richtlijnen van ons concept. Het belangrijkste is dat je mensen wilt helpen met het verkopen van spullen en je hier verstand van hebt.
MarktplaatsHelper verkoopt nieuwe- en tweedehands spullen voor andere mensen en bedrijven. We leveren hiermee een verkoopservice aan mensen die waardevolle spullen willen verkopen, maar zelf geen zin, tijd of ruimte hebben om dit te doen.

Ons werk en onze winkels hebben een herkenbare stijl;

✓ Onze winkels/opslagruimten zijn schoon, warm en gezellig,
✓ We kennen onze kopers en verkopers persoonlijk,
✓ We zijn transparant in wat we doen,
✓ We verkopen duurzame en waardevolle artikelen.

 

 


Kies zelf jouw MarktplaatsHelper locatie - Wil jij een winkel of een webshop?

 

Je mag zelf kiezen hoe jij de artikelen die je in verkoop hebt wilt laten zien aan klanten. Kies je voor een winkel, of heb je liever alleen een webshop met opslagruimte?

Voor de winkels die opengesteld zijn voor winkelend publiek gelden een aantal richtlijnen voor de inrichting van de winkel. Hierdoor hebben alle MarktplaatsHelper winkels dezelfde, herkenbare uitstraling. De inrichting van de winkel is vaak een mix van verschillende woonstijlen zoals klassiek, brocante, retro en modern. Er zijn echter ook MarktplaatsHelper winkels die zich specialiseren in bijvoorbeeld witgoed of elektronica; de keuze is aan jou.

Kies je voor een webshop? Dan moet de opslagruimte waar de artikelen uit jouw webshop staan in ieder geval droog, schoon en veilig zijn.

 

 


Geen ingewikkelde administratie - We hebben een eigen IT systeem

 

Als jij droomt van een eigen bedrijf, dan wil je vast geen bergen administratie waar je door heen moet ploeteren. Ook zit je niet te wachten op klachten over verkeerde betalingen of zoekgeraakte artikelen. Om ervoor te zorgen dat jij je 100% kunt richten op datgene waar je goed in bent, helpen wij met een slim en eenvoudig IT systeem.

Het MarktplaatsHelper systeem ondersteunt alle handelingen die je in de winkel uitvoert en zorgt ervoor dat jij het overzicht houdt. Ook de administratie voor jouw winkel is hiermee geregeld. En wil je nog sneller werken? Dan is er een MarktplaatsHelper app die je kunt downloaden in de App store of Google Playstore.

Onze IT ondersteuning is niet moeilijk en iedereen kan het gebruiken. Je krijgt na jouw aanmelding een eigen account en kunt direct aan de slag. Voor extra hulp is er online een handleiding beschikbaar, en kun je ook de hele week met al jouw vragen terecht bij onze servicedesk.

 

 


Jouw eigen succes - met een beetje hulp van ons


Jij gaat aan de slag met jouw eigen MarktplaatsHelper en wij bieden jou de volgende ondersteuning;

✓ je ontvangt een e-book over MarktplaatsHelper - boordevol foto’s en tips - om jou op weg te helpen,
✓ je krijgt een eigen webshop pagina van jouw MarktplaatsHelper,
✓ je krijgt toegang tot ons eenvoudige IT systeem dat het werk in de winkel versimpelt en waardoor jij geen ingewikkelde eigen administratie hoeft te voeren,
✓ je krijgt toegang tot de gratis app’s in de App Store en Google Playstore ter ondersteuning voor het maken van de advertenties,
✓ je gaat deelnemen aan de landelijke whatsapp groep van MarktplaatsHelper waarin de winkels elkaar helpen en tips uitwisselen,
✓ je ontvangt de concepten voor de promotiematerialen voor jouw MarktplaatsHelper,
✓ je mag gratis gebruik maken van de servicedesk voor al jouw vragen.

 

 

                             

 

 


Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op


Heb je het gevoel dat je bijna klaar bent om te beginnen met jouw eigen MarktplaatsHelper? Zet dan nu de volgende stappen, en wie weet open jij binnenkort de deuren van jouw eigen filiaal!

Stuur ons dan een bericht naar info@marktplaatshelper.nl met jouw motivatie en wij nemen snel contact met je op.