Trend 2017: Planten in jouw interieur

Geschreven door MarktplaatsHelper op 10-01-2017.

Planten zijn weer helemaal hip. Nadat zij jarenlang niet meer in het interieur te vinden waren, beginnen zij nu aan een sterke comeback. Deze trend zien we al een aantal jaren zien - het begon met de makkelijke planten, zoals vetplanten en cactussen - maar trendwatchers voorspellen dat de rol van planten in ons huis steeds groter wordt. Juist in dit snelle, jachtige leven zoeken wij naar houvast. En dat geeft de natuur ons, want de natuur is er altijd en overal. Lees verder

 

Planten zijn niet alleen een stylingselement in jouw huis, maar worden ook gezien als een levensbehoefte. We zien het als noodzaak voor een gezonde omgeving, net zoals we graag zo gezond mogelijk willen eten. We halen de natuur in huis voor meer rust, maar ook voor meer energie - de planten geven ons tenslotte ook nog eens dat beetje extra zuurstof dat we in onze huizen wel kunnen gebruiken.

 

Maak een plantenweelde in jouw huis door verschillende planten met elkaar te combineren. Ga voor diverse bladsoorten en kies voor grote en kleine planten door elkaar heen. Ook de potten mogen van elkaar affwijken, want zolang je binnen een kleurthema blijft geeft het geheel toch het rustige effect dat je zoekt. Zo wordt jouw huis een plek waar je ook echt kunt relaxen na een drukke dag!

 

Meer blogs