Styling: in 10 minuten een nieuwe look in onze winkels (of jouw huis)

Geschreven door MarktplaatsHelper op 31-01-2016.

Iedere dag komen er nieuwe meubels in onze winkels binnen. Ook vallen er voortdurend ‘gaten’ in onze opstellingen, omdat de meubels mee gaan met hun nieuwe eigenaar. Tel daar dan nog eens bij op dat wij de styling doen met meubels uit verschillende stijlperiodes en we eigenlijk vaak niet meer dan 10 minuten de tijd krijgen om een item zo goed mogelijk uit te laten komen. Hoe gaat dit er dan uitzien? We laten je graag een paar voorbeelden uit onze winkels zien. Lees verder

 

Patronen, tinten en stijlen vormen een bijzondere mix. We ontdekken telkens weer dat meubels uit verschillende periodes prima combineren, maar houden het dan vaak wel in dezelfde kleurstelling. Het retro behang en de oranje muur in onze winkels zorgen voor een verrassende twist als we er meubels voor zetten. Alles lijkt goed uit komen tegen deze muren: zo gek waren die jaren ’70 dus toch nog niet.

 

Een oude muur waar de stenen nog zichtbaar zijn (zie hieronder) zorgt voor een brocante uitstraling. Meubels voor zo’n achtergrond zorgen al snel voor een romantische sfeer.

 

Meer blogs