Hergebruik oude items in je tuin

Geschreven door MarktplaatsHelper op 22-03-2017.


De lente is begonnen en direct komen de lentekriebels om in jouw eigen tuin aan de slag te gaan. Wil je een nieuwe, frisse look in je tuin? Overweeg dan eens om mooie, oude items te hergebruiken. Dit is niet alleen goed voor ons milieu, maar ook nog eens heel sfeervol en origineel. Lees meer

 


Oude meubels die eigenlijk op zijn en geen plek meer krijgen in huis, kunnen vaak nog een prima tweede leven krijgen in de tuin. Als het niet meer uitmaakt of die mooie stoel, kast of tafel wat te verduren krijgt in ons wisselvallige seizoenen, dan is buiten een prima plek. Oude stoelen tover je in een handomdraai om in een kleine bloementuin, een oude kast wordt een tafel voor de moestuin, en oude banken en stoelen kunnen dienst doen als extra zitplek.


 


Een oud bed wordt een bank, een afgedankte werkbank wordt een tafel. Vergeet ook niet om te werken met de oude bouwmaterialen, zoals deuren en ramen. Ze kunnen een lelijke muur uit het zicht nemen en opeens de eyecatcher in jouw tuin vormen.

 


Ben je creatief? En heb je geen zin in die standaard ‘hanging baskets’, vogelhuisjes of voederbakjes die in ieder tuincentrum te koop zijn? Maak het dan zelf met oude items. Even knutselen en jij hebt iets unieks voor slechts een klein bedrag.


 


Een oude fiets in een kleur gespoten die past bij jouw tuin, een oude wasbak met brocante gordijn of een antieke spiegel; het maakt jouw tuin bijzonder.

In onze winkels bij MarktplaatsHelper vind je volop mooie items die een tweede leven verdienen – in huis of in jouw tuin. Heb jij iets bijzonders bij ons gevonden en heeft het een plek in jouw tuin gekregen? Deel het dan met ons via info@marktplaatshelper.nl


 

Meer blogs